Annons

badoo dejting norge jobb POF-regler

§0 Allmänt om POF

dejting 16 år idag nätdejtingsidor gratis POF är en förkortning av dejta asiatiska kvinnor i sverige Plastikdejtingsajt för snygga webbsidor Operationshur många dejtingsajter finns det Forum.

dejtingsajter edarling logowanie  

dejtingsidor gratis under 18 västerås POF är grundat och drivs av två personer, Admin (kille) och Marina (tjej). 

nätdejting presentation zen POF är en webbplats med ett forum och en massa andra sidor/funktioner om plastikoperationer, estetiska ingrepp och behandlingar, samt närliggande ämnen.

dejtingsajt usa  

populära dejting frågor Att registrera sig och använda POF's tjänster/webbsida  kostar inga pengar, men är inte helt gratis. Som motprestation är ni som registrerade medlemmar skyldiga att följa våra regler och uppmaningar, dessutom vill vi att ni läser PM och annan information som vi delger medlemmarna i trådar eller via email.

dejtingsajter för gifta par  

dejta svenska tjejer hånglar POF är reklamfinansierat. Dvs det finns ett antal annonser på POF som helt nödvändiga för att täcka arvoden, kostnader, drift och utveckling av POF.

dejtingsidor mötesplatsen otto  

dejt i stockholm tips POF-redaktionen är ett samlingsnamn som kan förekomma och syftar på Admin och Marina för närvarande, men kan inkludera andra som hjälper till med POF i framtiden.

 

§1: Om POF-medlemskap

nätdejting profil ordentligt dejtingsajt krogen norrköping POF är i huvudsak ett forum för dig som har funderingar kring, eller har beslutat dig för att genomgå, någon form av plastikoperation, estetiskt ingrepp eller behandling. Har du inget egenintresse i ämnet och inte genomgått, funderar eller har planer på behandling eller operation undanber vi dig ditt medlemskap på POF.

dejt flashback  

bra dejtsidor nätdejting svarar inte telia Du får registrera dig med endast EN användare, dvs ingen medlem får agera under mer än ett användarnamn. Dina inloggningsuppgifter skall hållas hemliga för andra, av respekt för andra forummedlemmar som delar med sig av sina bilder.

dejting guiden gp Du får inte utge dig för att vara någon annan än du är, inte heller ange andra syften med ditt medlemskap än vad som är fallet. Detta gäller i diskussioner, trådar, svar, PM, signaturer eller i annan information på POF. Du kan och bör vara anonym, och bör därför undvika användarnamn som du använder på andra forum eller som på andra sätt kan knytas till dig. På profilsidan skall rätt kön anges. Om ditt beteende väcker misstankar om felaktigt syfte med medlemsskapet, förbehåller vi oss rätten att avsluta ditt konto. Tusentals medlemmars trygghet väger i dessa fall tyngre än den enskilda medlemmens upplevda rättigheter. I dessa fall raderas även dina ev bilder, eftersom du inte längre kan göra det själv.

nätdejting tips presentation  

§2: Emailadresser

date night chat date tonight app POF godkänner inte registrering med emailadresser av typen "@mailinator.com eller @safe-mail.net" eller liknande. Din emailadress är knuten till medlemskapet och skrivs in vid registreringen, den skall vara skyddad med password och du ska titta till den regelbundet. Den skall också vara medlemmens egen privata emailadress. Emailadressen som anges är dold och visas dock inte för andra medlemmar.

vuxen dejting jönköping Gemensamma emailadresser som innehas tillsammans med pojk/flickvän eller "genustveksamma" emailadreser kan fördröja medlemsnivåklättringen. Tex att vara religiös dejtingsajt badoo tjej och kalla sig "gratis ungdoms dejting exempel Sara386" med emailadressen dejtingsidor för nykterister dejta hemligt mobilnummer är inte en fördel på POF om man snabbt vill se bilder. Vi avgör inte kön eller medlemsnivå baserat enbart på detta, men det förenklar inte saken. Det innebär en fördröjning eller ett hinder att klättra på medlemsstegen.

thai dejting sverige zaremba  

§3 Om trådar/inlägg i forumet

dejta osäker kille job Du kan i forumet ställa egna och svara på andras frågor. Det är ett forum där användarna både ställer frågor och ger svaren.

dejting otrogen wiki Ingen av svaren, kommentarerna, påståendena från andra medlemmar eller POF-redaktionen ersätter utlåtanden, råd eller ordinationer från läkare eller annan behörig personal.

dejtingsidor för träning POF-redaktionen försöker hålla oacceptabla inlägg borta från forumet, men det är omöjligt att granska allt som skrivs. Med oacceptabla inlägg avses t ex sådana som innehåller personangrepp eller rasistiska inslag, eller om trådar skulle urarta till hätska gräl snarare än diskussioner. Även otrevlig eller nedlåtande ton mot annan medlem eller POF-reaktionen är inte acceptabelt. Trådar/inlägg eller annan skriven text som bryter POF's regler och svenska lagar (T ex förtal, hets mot folkgrupp osv) är förbjudna på POF. POF-redaktionen kan radera/redigera trådar inlägg vid behov, med eller utan förklaring beroende på situation.

dejtingsajter norrland umeå Alla trådar/inlägg skrivna av medlemmar ligger kvar och tas i regel inte bort (utom vid regelbrott). Inte ens när/om kontot avslutas. Tänk på vad du skriver innan du skriver. Trådar kan alltid redigeras av författaren, och inläggen (svaren) kan redigerass en kort stund efter den är skriven. Trådar får dock inte redigeras till den grad att innebörden förändras om den hunnit få inlägg/svar från andra medlemmar.

dejtingsajter kristna namn  

§4 Företagsverksamhet, egen vinning och länkar

nätdejting för kristna nyheter Det är inte tillåtet att skriva eller ens använda forumet (trådar, inlägg, PM, eller i sin presentation etc) för egen eller annans vinnings skull. Detta gäller även om man har egenintresse i egen operation/behandling. 

  • nätdejting kristen bell Det är inte tillåtet att registrera sig på POF med det primära syftet att driva trafik till sin/eller andras webbplatser eller bloggar.
  • dejta asiatiska killar Det är inte tillåtet att skriva trådar/inlägg vars primära syfte är att driva trafik från POF. POF tillåter qx dejting exempel max en länk per medlem i signaturen till personliga icke vinstdrivande bloggar om plastikkirurgi och behandlingar, och det under förutsättningen att dessa bloggar länkar tillbaka till POF (i en tydlig länkalista).
  • dejta på nätet gratis ziehen Det är inte tillåtet för Kliniker/Företag att registrera sig på POF
  • dejtingsajt rika länder Det är inte tillåtet att via POFdejta thai tjejer  driva företagslikannde verksamhet, t ex försäljning av större kvantiteter av varor eller tjänster oavsett om man har en firma/bolag eller inte.
  • dejting på internet explorer Ingen försäljning eller afförsuppgörelser, utbyte av kontonummer, adresser etc med syfte att sälja piller eller substanser får förekomma på POF. Varken i trådar eller via PM.

nätdejting bilder Man får diskutera piller/kosttillskott och substanser på POF, men eventuella affärer får göras upp utanför POF. Medlemmar som registrerat sig främst eller enbart, eller ägnar sig uteslutande med detta rikerar att raderas från POF.

dejta latinska tjejer  

dejt cafe stockholm rotterdam nätdejting gifta mig Journalister/studenter

populära dejtingappar ​Journalister/Studenter som vill intervjua medlemmar, kontaktar Marina eller Admin via email, eller PM innan tråd/inlägg publiceras på POF. Vi vill veta/förstå Ert syfte/projekt/arbete, samt Era riktiga namn och kontaktuppgifter. Därefter gör vi en särskild överenskommelse om er eventuella medverkan på POF.

dejtingsidor i usa  

hur man lyckas med nätdejting För övrigt är det tillåtet att i trådar/inlägg länka till andra sidor på nätet för att belysa det som är relevant för diskussionen/frågan/svaret i trådarna på POF (Se paragraf 18 om länkning också).

dejtingsidor för gifta män  

§5 Innehåll på POF, av medlemmar eller andra

dejting i danmark jobb Du kan nätdejting bilder app inte själv radera egna eller andras trådar/inlägg. Så tänk på vad du skriver innan du sparar det på POF.

date match equipe de france coupe du monde 2014 dejta en 16 åring Du kan alltid redigera trådar som du själv startat (genom att klicka redigera ovanför tråden).

dejting via mobilen nu dejting 50 plus Du kan redigera inlägg (svar) som du skriver under en begräsad tid. Efter den tiden ligger de kvar. Med inlägg menar vi svar på trådar. Skrivna trådar/inlägg finns kvar i framtiden på POF, även om inaktiva trådar ofta faller i glömska och emellanåt raderas.

dejtingsajt zoo jobb blogg nätdejting Bilder, annonser, blogginlägg mm kan raderas av medlemmen själv när som helst.

hp dejtingsajt  

dejta träffa barn Bilder kan tas bort i samband med att man ev önskar lämna forumet då man känner sig "färdig" med sina operationer, och profilen raderas, men text i trådar finns alltså kvar, och tillskrivs ens användarnamn, men profilen och signaturen med personlig info kommer att vara borttagen, vilket gör inläggen svåra att identifiera. Vill ni skänka Era bilder till POF för att andra medlemmar skall få del av dem, efter ni avslutat Ert konto är det välkommet.

nätdejting presentation exempel jobbansökan  

§7 Förtal och misskreditering av personer eller företag

dejtingprofil exempel Saklig och balanserad kritik mot kliniker/läkare och andra i branschen accepteras om det finns en beskriven historia och ett övrigt engagemang på POF. Foto i profilen kan komma att begäras som underlag till allvarlig kritik.

dejta länge ont POF välkomnar inte trådar/personer vars dejtingsida för studenter göteborg främsta/enda syfte är att misskreditera någon annan person/klinik/kirurg på webbplatsen. Sådana trådar/inlägg/skrivningar kommer att stängas/avpubliceras ev raderas, samt författande medlem riskera uteslutning från POF. De som reggar sig och skriver bara någon enstaka tråd/inlägg med negativ kritik mot kliniker/läkare/forumet riskerar uteslutning och radering av trådar/inlägg.

dejta polis lax  

§8 Moderering

dejta 15 åring död Moderering av trådar sker regelbundet på POF, det kan innefatta radering, flyttning, rubrikredigering mm av trådar, inlägg och annan information som lagts upp av medlemmar.

dejta kort kille komplex POF-redaktionen reserverar sig för rätten att radera, redigera, flytta eller stänga ett ämne/tråd/diskussion/svar/bilder när vi anser att det behövs. Vi förbehåller oss också rätten att stänga av medlemmar som missköter sig utan förklaring.

dejtingsajter ukraina POF-redaktionen har tillgång till mer information om medlemmarna och fler behörigheter än andra medlemmar. Detta är en förutsättning för att sköta POF.

att dejta en bipolär dejta one night stand POF-redaktionen ser i stort sätt allt på POF, så bildgalleriernas könsindelning gäller INTE POF-redaktionen.

zoosk dejting app gratis dejting i sverige Admin och endast POF-administratören kan även läsa allas PM på POF.

bästa dejting appar windows Regelmässigt läses inte medlemmars PM elller annan privat korrespondans mellan medlemmar, men detta kan förekomma i sällsynta fall vid behov. Detta kan vara t ex om vi misstänker regelbrott, eller lagbrott på POF. Ingen privat information delas med andra utöver POF-redaktionen, eller polis/domstolsväsen vid anmodan. 

nätdejting kultur jobb  

§9 Kontakt med medlemmar

dejtingsajt pannkaka ugn POF-redaktionen kan när helst vi anser lämligt kontakta enskilda medlemmar eller gruppper av medlemmar via e-post eller PM (Privat Meddelande). POF-systemet (webbplatsen) kan också skicka e-post eller PM till medlemmar vid visa tillfällen, så som vid registrering, medlemskapsförändring etc. Vi kommer inte och har ingen avsikt spamma medlemmarna med regelbundna frekventa massmelj. Men något email då och då kan komma från POF-redaktionen eller POF-webbplatsen.

dejta i göteborg quiz  

§10 Innhåll på POF

dejta kompisens ex operationsinstrument I alla forumtrådar och inlägg uttrycker den enskilde medlem sina egna åsikter. bäst dejtingsida Dessa behöver inte vara medicinskt riktiga. POF och dess redaktion kan INTE hållas ansvariga för innehållet i något av medlemmarnas inlägg. Råd från medlemmar bör kontrolleras/konulteras via Er läkare/behandlingsansvarig innan beslut kring behandling/operation tas.

att göra i stockholm dejt SPAM och oegentligheter som upptäcks av medlemmarna rapporteras med fördel till POF-redaktionen (Admin el Marina). Detta kan vid trådar göras genom att anmäla tåden via "anmäl-länk", eller manuellt via PM. All sådan rapportering sker anonymt, dvs vi röjer inte vem som rapporterat vad. Vi gör en bedömning och vidtar vid behov åtgärder.

svensk dejtingsajt badoo  

§11 Anonymitet

dejta någon med adhd medicin Du är förstås helt anonym (om du vill) och ingen behöver veta vem du är. Din email visas inte för andra medlemmar utöver POF-redaktionen. Ditt val av användarnamn påverkar givetvis din grad av anonymitet. Välj användarnamn noggrant. Alla kan läsa texterna i alla diskussionsforum, men bildfunktionen (undantagna länkade url-bilder) kan endast ses av registrerade och godkända medlemmar med motsvarande medelmsnivå.

dejtingsida stockholm quality  

§12 Loggning

dejtingsajt 100 gratis online POF loggar löpande olika aktiviteter och information om varje enskild medlem på separat server. Detta inkluderar bla användardata samt statistik från POF.

dejt cafe stockholm hamburg POF kontrollerar IP-adresser, emailadresser mot kända källor för att hitta svartlistade. Medlemmar med svartilistade adresser blockeras eller raderas.

date difference app Många använder anoonyma IP-adresser för att t ex kunna ladda hem media mm. Dessa IP-adresser riskerar att vara svartlistade. Använding av detta kan innebära uteslutning från POF.

match prom date's dress  

§13 Handel med läkemedel, kosttillskott, substanser

gratis dejting norge yr Det är förbjudet att via POF (i trådar eller PM) köpa och sälja piller, kosttillskott eller substanser. Vi godkänner diskussioner om dem, men inte att affärerna görs upp på POF. Adresser och kontouppgifter, dvs förberedelser för transaktioner kring dessa varor får inte finnas på POF, varken i trådar eller i PM. Detta lockar tyvärr till sig människor utan någon som helst intresse inom plastikkirurgi eller behandlingar, utan bara vill sälja sina varor. Utöver eventuella lagbrott, äventyrar det säkerheten på POF, och den håller vi högt.

gratis dejting badoo iphone  

§14 Annonsering på POF

att dejta en thailändska POF's existens är helt beroende medlemmarna men också av reklamen som ses på POF. Den betalar denna gratistjänst som POF medför.

dejtingsida med rika män rollista POF-redaktionen ansvarar inte för något som rör handel med produkter och tjänster som handlats av annonserande företag på POF. POF har utöver direktsålda annonser, några samarbeten med annonsnätverk. POF styr inte alltid vilka som annonserar via dessa annonsnätverk, men blockerar regelbundet bort annononsörer som vi anser olämpliga eller inte vill ha på POF. Exempel på annonsnätverk är Google-Adsense/Adwords, tradedoubler mfl.

dejting hundar omplacering POF säljer också annonsplatser direkt till företag/kliniker. Dessa samarbeten väljs ut med omsorg, och POF förlitar sig i stora drag på dem men gör sitt bästa för att kontinuerligt följa upp kvaliteten på annonsörerna.

dejtingsajter jämför datorer störst dejtingsajt badoo POF-redaktionen tar inget ansvar för handel eller transaktioner med något bolag utöver POF, oavsett om man följt en länkat från POF eller inte. Rapportera gärna oseriösa företag som ni ser bland POFs annonsörer.

chatta dejta  

§15 Icke publik information om kliniker/läkare

gratis dejting skåne jobb Kliniker och läkare omskrivs flitigt på POF vilket är helt okej. Men information eller kontaktuppgifter som ni fått i förtroende av kliniken/läkaren skall inte skrivas ut i trådar.

dejting handikapp dörr Exempel på detta kan vara icke officiella adresser, privata förhållanden, emailadresser, eller telefonnummer till/om klinik eller läkare. Enbart sånt som är publikt och/eller finns på deras egna webbplatser får skrivas ut på POF i trådarna eller andra öppna sidor. Vill man dela icke publik information kan PM med fördel användas.

dejtingsida akademiker hut  

§16 Bilder

dejtingsajt antal medlemmar aik Läs om bildreglerna under menyfliken OM-POF

dejtingsajter under 18 år dikt  

§17 Diverse

dejting guiden aftonbladet Detaljerad information om medlemsnivåer finns under finns under medlemsskaps-menyn.

dejting pannkakan saga Alla POF-medlemmar skall följa de regler som gäller för bilderna. Dessa finns att läsa separat under menyfliken BILDER och OM-POF.

nätdejting för yngre lärjunge  

§18 Länkar till webbsidor och bloggar

dejtingsajt för yngre jurister Vi godkänner länkning till egna privata bloggar i signaturen. T ex i profilen och eller signaturen får man ange EN bloggadress till sin egen blogg. I trådar får det också länkas till relevanta webbsidor i begränsad omfattning. Det får dock aldrig vara för egen monitär (penga) vinning.

dejtingsidor för rika rollista Vi tar tacksamt emot länkningar tillbaka till POF från Era bloggar. Så fler hittar hit och kan delta i trådarna: bästa dejtingsidan flashback nere

dejting i finland oy  

dejta blyg kille  

§19 dejta seriöst Annonstorget

dejtingsidor utomlands ipad På "Annonstorget" kan du som är forumaktiv POF-medlem dejtingsajter seriösa medium och privatperson sälja sådant som på något sätt har anknytning till POF:s intresseområden som t ex BH:ar, kompressionsplagg, överblivna ark av Mepiform-tejp etc. Inga stulna eller på andra sätt olagliga varor får säljas vi POF. Inga läkemedel, kostillskott eller andra preparat, oavsett form eller receptkrav, får heller säljas via POF.

dejta serbiska killar  

dejting appar android presentkort När varan är såld skall annonsen raderas av medlemmen själv, samt om ingen försäljning eller aktivitet sker kring en annonstorgsvara inom 3 månader bör annonsen raderas annars avpubliceras/raderas den av POF-redaktionen.

gratis ungdoms dejting online  

nätdejting positivt citat Klara brott mot annonsreglerna kan leda till att användarkontot spärras.

svensk dejting gratis yrkesutbildningar  

§20 Länkar

presentation av sig själv på dejtingsida  

dejtingsida för fångar rösta helt gratis dejtingsajter gratis Vi godkänner inte länkning till:

nätdejting profiltext lustig - Bloggar eller sidor med erotiskt (porr) innehåll. Fineart är ok, men inte porr.

dejtingsajt danmark väder - I profilen godkänner vi inte heller länkning till sidor med olagligt innehåll, eller där försäljning av olagliga produkter pågår.

dejting göteborg quiz  

dejta rika tjejer jönköping Gränserna är svåra att dra, men VI avgör vad vi INTE vill ha på länkar till på POF. Vanliga bloggar som är relevant för ämnnena på POF är inget problem, men är man i gränslandet avgör vi, utan beov av lagtexter eller juridisk kunskap om vi tillåter det eller ej.

dejtingsida happy pancake Är man osäker kan man fråga Admin eller Marina via PM

dejtingsida för seriösa kontaktannonser  

§21 PM - Privata meddelanden

 

nätdejting dåligt psykiskt POF har en funktion för att skicka PM mellan varandra. Användarnamn används för att identifiera andra medlemmar.

dejtingsajter umeå kommun PM används för att kommunicera mellan varandra utan att andra på POF ser det.

dejta utan att ligga engelska Det är trots det inte tillåtet att göra affärrer eller byta tjänster som är olagliga, eller bryter mot andra regler på POF.

nätdejting svårt läge Man går inte med vanliga funktioner skicka bilder via PM. Om bilder skickas på annat sätt via PM är det ett reglbrott.

dejting sajt – för otrogna statistik POF-redaktionen kan läsa allas PM men görs enbart om särskild anledning föreligger (t ex misstanke om regelbrott eller lagbrott).

dejting norge  


dejta serbiska tjejer  

date outfit ideas nätdejtingsajter Ett undantag från anonymiteten på POF är om t ex polisen begär ut information, och vi själva riskerar påföljder om vi inte lämnar ut den. Detta bör man tänka på, så att man inte kommer med osaklig eller ogrundad kritik mot någon. Däremot lämnar vi givetvis inte ut sådan info till andra privatpersoner eller företag. Alla IP-adresser loggas kontinuerligt på separat server.

dejta online flashback query Vi är ganska medgörliga i många sammanhang, men noggranna med reglerna, som är lika för alla medlemmar och som främst är till för Er och POF's bästa. Men om något är oklart, eller om ni har frågor om detta är ni välkomna att skicka ett PM till oss så svarar vi gärna.

nätdejting profil mall gratis Om ni känner att ni inte ställer upp på dessa regler är ni välkomna att lämna forumet genom att skicka ett PM till Marina (eller Admin).

dejtingsida profil linkedin  

dejtingsajter under 18 years recensioner dejtingsajter Bra råd:

  • Det är obra att skriva ut sin egen eller annans emailadress öppet på POF.
  • Det är obra att öppet delge sin facebookidentitet/länk eller andra sociala identiteter via öppna trådar/skrivelser på POF.
  • Det är obra att delge sitt eget eller annans telefonnummer på POF.
  • Det är obra att öppet delge lösenord, login-detaljer till bloggar eller andra webbplatser på POF.

dejtingsida för kristna nyheter Behöver man dela denna typ av uppgifter på POF med någon kan PM med fördel användas.

gratis dejt linje  

dejtat 5 gånger uppställning Dessa regler ovan kan komma att ändras av och till. Vi rekommenderar att man tittar till reglerna med jämna mellanrum.

Annons
Annons

POF-feedback